Skrituļslidas bērniem, sievietēm un vīriešiem

Skrituļslidas tad ir tāds pats jauks un labs atpūtas un izklaides variants, piemēram, kā velosipēds, monoritenis ka arī citi sporta inventāra veidi. Bez šaubām skrituļslidas padara dienu jaukāku, gan esot vienam, gan ar ģimeni vai draugiem. Jūs varat braukt vieglā pastaigas tempā vai arī aktīvi. Visbiežāk skrituļslidas sievietēm lieto, priekš tam, lai zaudētu svaru, ātrāk nokļūtu tuvākajā veikalā vai varbūt uzturētu jau iegūto fizisko formu. Kā arī internetā eksistē ļoti daudz video apmācību, kā labi nodarboties ar sportu lietojot tieši skrituļslidas. Pastāv vēl bērnu skrituļslidas, kuras palīdz ātri iejusties aktīvajā un interesantajā sporta ikdienā.

Vairāk lasi – https://www.diena.lv/raksts/citi/reklamraksti/ka-pieradinat-skritulslidas–padomi-iesacejiem-14240426

Skrituļslidas sievietēm vai vīriešiem, kādā veidā vēl var iedalīt skrituļslidas?

Pirms pirkt skrituļslidas jau ir jāsaprot, kādā veidā tās tiek iedalītas. Turklāt šeit nemaz netiek runāts vien par to, ka tiek izdalītas skrituļslidas sievietēm, vīriešiem vai arī bērnu skrituļslidas. Tiek izlaistas, piem., skrienamās skrituļslidas, kas domātas pieredzējušiem braucējiem, tā kā ir pietiekami piemērotas braukšanai ar lielu ātrumu, dažādām sacensībām vai cita veida sportam. Iesācējiem iesaka labāk skrituļslidas fitnesam. Tās izvēlās pārsvarā iesācēji, tā kā tās ir ērtas un drošas izmantošanā, bet neērtas sporta veidiem, kur vajadzīgs ātrums. Tas ir tāpēc,ka šeit ir 4 riteņi, kuru lielums ir no 7,5 līdz 9 cm, kā arī tie ir ļoti mīksti. Savā pamatā skrituļslidas bērniem jau ir tieši tas pats fitnesa rīks, kas atšķiras tikai ar mazu riteņu diametru. Tiek izlaistas arī skrituļslidas ēkstremiem sporta veidiem, īpaši radītas priekš triku īstenošanas. Šeit vajadzīgas stingras un smagas skrituļslidas. Ārēji tās ir ļoti masīvas, bet to pamata mērķis ir saturēt kāju. Hokeja skrituļslidas vīriešiem un arī sievietēm, arī ir ļoti populāras, jo hokejs ārpus ledus jau ir populārs sports. Šeit zābaks ir tāds pats kā hokeja slidām, bet šeit pastāv laba ventilācija, kā arī botu purngals ir aizsargāts.

Pamata priekšnoteikumi, kad tiek meklētas skrituļslidas

Kad tiks apmeklēts skrituļslidu veikals, būtu jāizprot uz ko tad konkrēti lūkoties, meklējot skrituļslidas. Galvenais, kas būtu jāievēro, ka tieši tām vajag labi aptvert Jūsu kāju. Var iegādāties mazliet lielākas skrituļslidas, taču ja starpība nav lielāka par 0,5 cm. Šo variantu izvēlas, kad tiek meklētas bērnu skrituļslidas vai cilvēkiem ar tieksmi uz kāju pietūkumu. Ja divi atšķirīgi izmēri šķiet vienādi, jāizvēlās to, kas ir mazāks. Tomēr, lai pārliecinātos, ka pats izmērs ir īstais, jāpastaigā vai jāmēģina pabraukt ar tām kādas 15 – 30 minūtes. Šajā laikā pēda aprod ar zābaku un Jums var būt iespēja pareizi novērtēt savas sajūtas. Jūsu komforts tad ir pamata izvēles kritērijs. Pirms pirkšanas pārliecinieties, kad Jūsu pēdai ir ērti. Neliels diskomforts mērījuma laikā vēlāk radīs Jums sāpes. Gadījumā ja Jums ir neērti, izmēģiniet cita ražotāja skrituļslidas, kā piemēram, rollerblade skrituļslidas. Jo atšķirīgiem brendiem jau ir atšķirīga iekšzoles struktūra, un protams ir ļoti nozīmīgi atrast ertākās slidas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *