Tortes pēc pasūtījuma un labākie banketi

Konditorejas Rīgā vai jebkur citur pasaulē – kas tad pats pirmais ienāk prātā? Bez šaubām tie būs gardi konditorejas izstrādājumi, kā piemēram tortes vai arī kūkas.

Savukārt, šodien piedāvājumu klāsts ir audzis, un dažādas konditorejas Rīgā kā arī citur Latvijas pilsētās uzsāk nodrošināt ne vien pašas uzkodas banketam, taču arī citus darbus, piemēram, galda klāšana. Dotais serviss jau ir ļoti populārs daudzu cilvēku vidū, jo pašiem jau raizēties par ēdienkarti tad ir ilgi un raizējoši. Savukārt tad tiek sastadīta individuāla banketu ēdienkarte, kura tiks piemērota Jūsu un Jūsu viesu vēlmēm, kā arī pēc tam nevajadzēs domāt, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Gribat pasūtīt torti? Galvenās lietas, kam jāpievērš vērība

Nav svarīgi, kas par svētkiem, bet šodien vienīgi daži klienti izvēlās veikala tortes bet arvien milzīgāku popularitāti sasniedz ne vien tortes uz pasūtījuma Rīgā, bet arī citur Latvijā. Protams tādi konditorejas izstrādājumi, kā piemēram torte ir svētku galda pamata dekorācija, un tā tiks sūtīta atsevišķi pārbaudītā konditorejā. Konditorejas Rīgā piedāvā vairākus desmitus vairāku pildījumu un pašu noformējumu. Priekš tam, lai var izlemt, kādu pasūtīt torti, vajadzīgs uzzināt, kādi tieši tortes varianti tiek piedāvāti. Banketi standartā dot priekšroku šādam tortēm – no biskvīta, marcipāna, no suflē vai jogurta. Suflē un jogurta tortes uz pasūtījumu parasti piemērotas, kad viesi domā par savu svaru. Savukart marcipāna tortes ir visdārgākās. Taču visbiežāk tortes uz pasūtījumu būs tieši biskvīta. Šie konditorejas izstrādājumi no biskvīta palīdz realizēt jebkada veida izdomas, savukārt gatavās kūkas pārtop par īstu mākslas darbu, ar ko lepojas konditorejas rīgā vai jebkur citur pasaulē.

Uzkodas banketam un arī galdu klāšana izbraukumā, kam vērst īpašu vērību?

Banketi ir viens no populārākajiem svētku galda organizēšanas formātiem. Banketi jau ir piemēroti kāzām, jubilejām, lieliem izlaidumiem un cita veida notikumiem. Plānojot pasākumu, ir nozīmīga labi izstrādāta banketu ēdienkarte, ņemot vērā uzaicināto cilvēku skaitu. Aizraujoši, ka banketu ēdienkarte parasti tiek rēķināta gramos attiecīgi pret pasākumu ilgumu. Lietišķie banketi visbiežāk aizņem pāris stundas, un šeit uzkodas būs rēķinatas atbilstoši tikai līdz 400 gramiem uz viesi. Klajot galdu jubilejai vai izlaidumam, kur pasākums ilgst līdz pat sesām stundām, tiek rēķināts 600-1200 gramiem produktu liela ēdienkarte uz vienu viesi. Turpretim kāzu svinībās skaitot klāt arī tortes uz pasūtījumu, tiks rēķināts līdz pat 1500 gramiem produktu, kas nepieciešmi gatavojot banketu ēdienkarti vienam cilvēkam. Taču der atcerēties, ka pasākums būs izdevies un galda klāšana būs augstā līmenī tikai pārbaudītā vietā. Savukārt pati galdu klāšana cenas ziņā ir atkarīga no izmantoto produktu daudzuma.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *