GALDU, KRĒSLU UN GARDEROBES STATĪVU NOMA – KĀ ORIENTĒTIES PIEDĀVĀJUMĀ?

Kāzas, koncerti, labdarības pasākumi vai korporatīvi – lai vai kāds pasākums jums ir jāorganizē, bez krēsliem un galdiem tajā visticamākais neiztikt. Kā rīkoties, ja esat atradis labas telpas, taču tajās nav mēbeļu? Te labākais atrisinājums ir mēbeļu noma, kas piegādās nepieciešamās mēbeles prasītajā daudzumā, turklāt labi, ja pieejams viss nepieciešamais – ne tikai galdu noma un krēslu noma, bet arī garderobes noma. Dizainakresli.lv iznomā elegantus un ergonomiskus krēslus un galdus, lai jūsu pasākums ciemiņiem paliktu atmiņā ar ko citu nevis ar neērtu sēdēšanu.

Vairāk apskaties šeit – https://www.dizainakresli.lv/noma


Dizainakresli.lv piedāvā 3 veidu galdu nomu. Jums vajadzētu apskatīt “West” modeli, kam ir kuram ir interesanti izliektas metāla kājas, modeli “Arthur”, kas būs derīgs lieliem pasākumiem, kur visi sēž pie galda, un jautro stāvgaldu “Moriss”, kas ir apaļš un stāv uz vienas lielas, stabilas kājas.

Ja galdi vairāk asociējas ar svētku galdu, kas nokrauts ar ēdieniem, tad krēslu noma ir nepieciešama arī gadījumā, ja mielošanās vietā paredzēta akadēmiskāka nodarbe, proti, konference. Šādā gadījumā būtu pirmajā vietā jāliek konferences apmeklētāju ērtības – ja vēlaties, lai dalībnieki konferencē paliek līdz beigām, parūpējieties par krēsliem, kuros ir ērti sēdēt! Dizainakresli.lv piedāvā 6 veidu krēslu nomu, un tas ir pietiekami daudz, lai atrastu vajadzīgo, bet nav pārāk daudz, lai neapmulstu no izvēles. Būtiska šo krēslu priekšrocība ir gudrais dizains, kas nodrošina ne tikai to, ka šie krēsli neko daudz nesver, bet arī to, ka tos ļoti kompakti var salikt vienu uz otra, lai varētu pārvietot. Cik lielu pasākumu jūs plānojat organizēt? Vai grandiozas kāzas ar visiem draugiem un radiem? Varbūt konferenci divsimt dalībniekiem? Lai vai kāda būtu situācija, dizainakresli.lv visticamākais spēs izpildīt jūsu prasības, jo, piemēram, vienas kolekcijas krēsli pieejami pat 250 eksemplāros.

Kad galdi un krēsli izvēlēti, vajadzētu apsvērt arī garderobes nomas nepieciešamību. Iespējams, ka pietiks tikai ar garderobes statīva nomu, bet par to labāk konsultēties ar pieredzējušiem profesionāļiem nomas jautājumos. Ja ārā tiek solīti jebkāda veida nokrišņi vai liels aukstums, tad jums kā pasākuma organizētājam noteikti ir jānodrošina vieta, kur atstāt mēteļus un lietussargus. Ja laiks solās būt labs, tik un tā pasākuma norises vietā vajadzētu būt stūrītim, kur atstāt somas, maisiņus un tamlīdzīgas lietas, ko cilvēki mēdz atnest līdzi uz pasākumu un ko nebūs pārāk glīti pakārt uz krēsla atzveltnes. Ja šīs nianses jums šķiet nesvarīgas, atkārtojiet mūžu seno likumu – ja viss būs kārtībā, daudzi, iespējams nepamanīs, kādi krēsli vai galdi pasākumā bija, taču, ja kaut kas nebūs labi – par to runās visi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *