KĀDA VEIDA PAKALPOJUMUS NODROŠINA KONDITOREJAS?

Tuvojas gada beigas, kas nozīmē arī dažāda rakstura svētkus gan darbā gan mājās, kas rada arī vairākus jautājumus par to, kādā veidā izvelēties ko celt galdā, kas to gatavos un tamlīdzīgi.

Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir nepieciešams meklēt labu galda klāšanas pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā bieži var piedāvāt ne vien galda klāšanas pakalpojumus, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus vairāka stila ēdienu un konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Tuvojoties dažāda stila jubilejām, nenoliedzami aktuāls rodas jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tāpēc servisu sniedzēju būs diezgan dažādi.

KONDITOREJAS PRECES PĒC PASŪTĪJUMA.

Tortes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrādziņi un, loģiski,  kūciņas – ko gan vēl var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja izvēlaties kūku pasūtīt pie konditora, tad ir rekomendējams iepazīties ar rekomendācijām, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un līdz ar to vai nosauktā cena būtu piemērota piedāvājumam. Iesakām meklēt pakalpojuma sniedzēju, kuram cenu attiecība saviem pakalpojumiem ir samērīga.  Kūkas pēc pasūtījuma Rīgā var pirkt gan speciālās konditorejās, gan pie konditoriem, kuri pieņem individuālus pasūtījumus. Individuāla pasūtījuma darbi vienmēr ir nedaudz dārgāki kā jau gatavie, ko varam redzēt vitrīnās un iegādāt jebkurā mirklī, tālab ar to ir jārēķinās pasūtījuma veikšanas brīdī.

GALDA KLĀŠANA IZBRAUKUMOS.

Banketa galdu klāšana ir vēl viens izplatīts sabiedriskās ēdināšanas veids, kas ir populārs visā pasaulē. Popularitātes ziņā galda klāšanas pakalpojums ir tik pat izplatīts kā kūku un kliņģeru cepšana vai uzkodu pasūtījumi. Galda klāšana izbaukumā kļūst aktuāla, sākoties siltajam laikam un vasaras sezonai, tālab šo laiku varētu saukt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Katrā Ziņā nevajag aizmirst par to, ka pirms pirkuma izdarīšanas, vēlams iepazīties ar pakalpojuma sniedzēja rekomendācijām un pieredzei šajā sfērā, jo, ņemot vērā to, ka vajadzīgs paēdināt lielu daudzumu cilvēku, svarīga ir cena. Banketa ēdienkartē parasti būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Viss ēdiens vienmēr tiek gatavots īsi pirms pasniegšanas, tāpēc nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *