KUR MEKLĒT LIELĀKO TAPEŠU KLĀSTU?

Sākoties iekšējās apdares darbiem, sienas nepieciešams sagatavot ne tikai to funkcionālajai lomai, bet arī dekoratīvajai un estētiskajai. Tātad, nepieciešams noskaidrot vislabāko dekoratīvās sienu apdares veidu.

Joprojām viens no populārākajiem ir sienu izlīmēšana ar tapetēm. Mūsdienu opcijas bieži sniedz daudz plašāku ieskatu materiālu, drukas formu un rakstu pasaulē, tādēļ, ja tapešu salonos un būvmateriālu veikalos nav atrodams tas, ko sirds kāro, ir vairākas iespējas pasūtīt arī personalizētas tapetes. Tapetes var iegādāties arī internetā, jo tapešu katalogi ir elektroniski un vienkārši pārlūkojami. Ar tapešu palīdzību ir īstenojams būtiski mainīt telpas atmosfēru, nomaskēt kādus defektus, radot tos par efektiem un, ja vajadzīgs tapetes izlīmēt bērnu istabās, tad iepriecināt mazos mājokļa iemītniekus ar īpaši viņiem tuviem rakstu motīviem.

Ieskaties – https://manatapete.lv/personalizets-pasutijums/

FOTOTAPETES PAR LIELISKĀM CENĀM.

Protams, klientam vienmēr tiek dota izdevība izvēlēties ne tikai no veikalā atrodamā tapešu klāsta, bet arī iepazīties ar piedāvājumu katalogā. Tapetes tiek iedalītas ne vien pēc to tekstūras un dizaina, balstoties uz kādu konkrētu telpu, kā piemēram, tapetes guļamistabai, tapetes bērnistabai vai tapetes virtuvei, bet arī pēc to materiāla. Daudziem par pārsteigumu, tapetes tiek iedalītas veselās astoņās kategorijās! Viens no pēdējā laika pieprasītākajiem tapešu veidiem ir fototapetes, uz kurām ir iespējams uzdrukāt sev tīkamu printu vai attēlu, tādā veidā personalizējot sava mājokļa izskatu vēl vairāk. Vēl interesanta opcija ir pašlīmējošās tapetes, kas noderēs tiem, kuri vēlas veikt nelielu telpu atsvaidzināšanu, neieguldot pārāk lielu darbu un finanses.

PĒC KĀDIEM KRITĒRIJIEM MEKLĒT TAPETES?

Pirms izvēlēties tapetes, ar kurām izlīmēt sava mājokļa sienas, nepieciešams izvērtēt dažus aspektus. Pētot tapešu piedāvājumu, katrā ziņā ievērosiet, ka tapetes atšķiras gan pēc materiāliem, gan istabas, kur tās paredzēts izlīmēt un dizaina. Interesanti, ka veikalu plauktos atradīsiet tapetes, kas ir īpaši piemērotas alerģiskiem cilvēkiem, un tām ir arī augsts kalpošanas ilgums. Ja gribat iekārtot viesistabu, kuras sienas dienu lielāko daļu apspīd saule, tad aktuāli izvēlēties tādas tapetes, kuru raksts vai krāsa ar laiku saulē neizbalētu un tapete nemainītu savu vizuālo skaistumu. Ja pērkat tapetes web vietnē, tad noteikti iepazīstaties ar pilnu aprakstu par produktu, lai nerastos lieki pārpratumi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *