LIELA IZMĒRA FOTOGRĀFIJAS UZ AUDEKLA.

Mājokļa interjera iekārtošanā, bieži vien, ļoti liela nozīme ir sienu noformējumam. Ne tikai atbilstošu apdares materiālu izvēlē, bet arī dekoratīvo elementu izmantošanai pēc apdares darbu beigām. Pēdējos gados ļoti populāra ir kļuvusi dažāda veida kanvu izvietošana mājokļos vai biroja telpās.

Kanva ir audums, kas pārvilkts uz koka apakšrāmja, ko ir iespējams apdrukāt un pat apgleznot. Populāri ir drukāt dažādas sev svarīgas foto uz kanvas. Attēlu uz kanvas ir iespējams sadalīt dažādās mazās kanvās, tādā veidā izveidojot interesantu kolāžu no izvēlētā attēla. Pirms kolāžas pasūtīšanas, iesakām izmērīt to, cik lielu laukumu uz sienas tā aizņems, jo jāņem vērā fakts, ka kolāžas kanvas nepieciešams vienu no otras izvietot ar trīs līdz piecu cm atstarpi.

KO DARĪT, LAI KANVA KALPOTU PĒC IESPĒJAS ILGĀK?
Kanvas apdruka un izgatavošana neaprobežojas tikai ar attēla izprintēšanu uz audekla gabala. Katra izgatavotā kanva tiek apstrādāta ar speciālu laku, kas pasargā kanvu no putekļiem un arī UV stariem, kas var kaitēt attēla kvalitātei ilgtermiņā. Šī iemesla dēļ, kanvu būs iespējams novietot pat pie vissaulainākās sienas, nebīstoties par to, ka tā varētu izbalēt. Lai kanva uz audekla izskatītos kvalitatīvi un skaisti, vajadzīgs izvēlēties attēlus ar attiecīgu izšķirtspēju. Ja attēla kvalitāte ir zema, tad apdruka būs graudaina vai izplūdusi, pikseļaina un visādi citādi nekvalitatīva. Apdrukai būs iespējams lietot fotogrāfijas, kas ir izmērā no 2-50 megabaitiem. Visbiežāk apdrukai izvēlas attēlus, kas būs .jpg vai .png formātos. Ja gribat izgatavot kanvu ar cita izmēra attēlu vai attēla formātu, nepieciešams sazinātis ar pakalpojuma sniedzēju, lai vienotos par variantiem. Kanvas parasti tiek izveidotas vienu līdz divu darba dienu laikā.

KĀ UZZINĀT KANVAS CENU?
Kanvas galējās izmaksas, rodas, balstoties uz dažādiem kritērijiem. Liela loma cenas noteikšanā būs tam, vai vajadzīgs izgatavot vienu kanvu, vai pāris, tādējādi izveidojot kolāžu. Arī kanvas izmēram būs liela loma. Mazākais kanvas izmērs būs 20×30 cm, savukārt lielākais 120×180 cm lielumā. Ja jautāsiet, cik tad īsti tas maksā, atbilde nebūs viennozīmīga, jo mazāka izmēra kanvas maksā vidēj sākot no 20-30 eiro, savukārt lielākas, pat vairākus simtus eiro.Ņemot vērā to, ka kanvu izgatavošanas pieteikums tiek formēts elektroniski, pasūtītājam ir iespējams pašam izvēlēties gan izmēru, gan formātu, gan vairākus efektus ar kuriem attēls tiek apstrādāts un līdz ar to arī uzreiz uzzināt to, cik pasūtījums varētu izmaksāt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *