DIZAINA KRĒSLI – JŪSU INDIVIDUALITĀTES SPOGULIS

Vai kādreiz esi aizdomājies, kas ir tā mēbele, bez kuras nav iespējams iztikt? Viena no tādām mēbelēm pavisam noteikti ir krēsli. Tiem ir ne tikai praktiska daba, bet tie ir arī būtiska daļa no telpu dizaina, kas izsaka iespaidu par cilvēku, viņa mājām un visu pārējo šajā telpā.

Ja meklē uzticamu sadarbības partneri, kas piedāvā kvalitatīvus Latvijā izgatavotus krēslus (piemēram, virtuves krēslus, apmeklētāju krēslus, konferenču krēslus un vēl daudzus cita veida krēslus, tad dizainakresli.lv neapšaubāmi  ir vislabākā izvēle.

Jau vairāk kā desmit gadus dizainakresli.lv nodarbojas ar kvalitatīvu krēslu ražošanu.

Kāpēc izvēlēties tieši šos krēslus? Pirmkārt, tā ir vislabākā kvalitāte – dizainakresli.lv garantē šo krēslu ilgmūžību un izturību.  Otrkārt, elegance – liekti līmētā finiera krēsli ir īpaši ar izsmalcinātām, liektām līnijām un formām, kas jebkurā interjerā iederās ļoti labi un harmoniski. Treškārt, pateicoties liekti līmētajam finierim, krēsli ir fantastiski viegli pārvietojami, turklāt to ergonomiskā forma arī sēdēšanai piešķir papildus ērtību. Ceturtkārt, bet ne mazsvarīgāk – šie tomēr ir dizaina krēsli, to projektus ir izstrādājuši pasaulē atzīti dizaina mākslinieki, piemēram, Pancho Nikander (Somija), Komplot Design no Dānijas, Eric Pfeiffer no Amerikas Savienotajām Valstīm un vēl daudzi citi.

Kāpēc izvēlēties dizainakresli.lv radītos krēslus? Šis ir uzņēmums ar daudzu gadu profesionālos meistarību krēslu un cita veida mēbeļu ražošanā. Kvalitāte, elegance un komforts – tās ir trīs vērtības, kas ir uzņēmuma dizainakresli.lv pamatā.

Elegance. Saplākšņa krēslu līnijas un formas ir liektas un plūstošas. Šie krēsli harmonizē jebkuru telpu. Vēl jo vairāk – dizainu krēsliem ir izstrādājuši pasaules vadošie dizaineri.

Komforts – pateicoties liekti līmētā finiera tehnoloģijai, saplākšņa krēsli ir ļoti viegli, tādēļ krēslus ir viegli pārvietot, turklāt krēsli veidoti tā, lai būtu veikli uzliekami viens uz otra un ērti glabājami.

Un tomēr, lai gan no kurienes būtu šie krēslu dizaina veidotāji , paši krēsli ir ražoti tepat pie mums – Latvijā. Tas ir būtisks fakts, tāpēc ka tas ietekmē gan mēbeļu piegādes cenas un termiņu, gan iespēju tos izpētīt klātienē pirms to iegādes.

Iegādājoties, piemēram, krēslus virtuvei vai, ja nepieciešami krēsli bāram, ir būtiski atcerēties, ka krēsliem ir noteikti jābūt ērti tīrāmiem.

Kas jānovērtē, ja jums nepieciešami konferenču krēsli? Neapšaubāmi, ka  tās ir ērtības, kas paliek tādas pašas pat tad, kad uz šiem krēsliem jāsēž dienas lielākā daļa.  Vērtējot praktiskās kvalitātes, jāpievērš uzmanība tam, vai krēslu kājiņas nebojās grīdas, kā arī jāpārliecinās, vai tie {saliktā veidā ir kompakti un aizņem pēc iespējas mazāk vietu.

 

Ja jums ir būtiski, lai krēsli ātri nenolietojas, turklāt izskatās gaumīgi, tad iesakām izvēlēties tos no ražotāja, kas atrodas šeit Latvijā un uzņemas atbildību par savu darbu un rūpējas par personīgu attieksmi pilnīgi pret visiem klientiem. Latvija vienkārši nav tik liela, lai firma varētu  atļauties bojāt savu reputāciju, kā tas mēdz gadīties ar lieliem ārvalstu ražotājiem, kuri domā par kvantitāti nevis kvalitāti.

Dizainakresli.lv viennozīmīgi ir cienīgs sadarbības partneris krēslu un citu mēbeļu iegādes jautājumos, jo labas kvalitātes krēsli un citas mēbeles, kā arī profesionāla apkalpošana te ir nemainīgas vērtības – neatkarīgi no tā, vai iekārtojat virtuvi vai varenas konferenču telpas.

 

Uzticamas sadarbības partneris ir pati svarīgākā vērtība jebkurā situācijā, kas nodrošina  izdošanos vismaz par 50 procentiem – tas attiecas gan uz atpūtas krēsla iegādi, gan uz sava firmas iekārtošanu. Izvēlies meistarīgu un stilīgu mēbeļu ražotāju – dizainakresli.lv!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *