METĀLA GARĀŽU VEIDI UN CITAS METĀLA KONSTRUKCIJAS.

Saimniecību labiekārtošanai, ar vien biežāk diez izmantotas dažādas metāla konstrukcijas un metāla būves. Vārti, vārtu konstruēšana, angāri, metāla garāžas un vēl daudz kas cits, ir tikai maza daļiņa no visa piedāvājuma. Labas kvalitātes vārtus savā īpašumā vēlas uzstādīt ikviens, kurš vēlas norobežot sava īpašuma platību un pasargāt to no svešiem skatieniem. Metāla garāžas var būt pārāk mazas visu klientu vēlmju apmierināšanai, tādēļ angāra būvniecība bieži ir labākais risinājums. Lai visu īpašuma apkārtni padarītu funkcionālāku, metāla konstrukcijas vislabāk izskatīsies uz bruģēta pamata. Piedāvājumā arī bruģēšana un grīdas betonēšana.

AR KO ATŠĶIRAS SALIEKAMĀS GARĀŽAS?
Klientiem ir iespējams izvēlēties dažāda tipa saliekamās garāžas. Tieši jumta veids ir tas, ka bieži vien nosaka to, kādēļ izvēle tiek dota vienai vai otrai garāžai. Ir iespējams izveidot garāžas ar horizontāli slīpu jumtu, garāžas ar divslīpu jumtu un garāžas ar vertikāli slīpu jumtu. Nav aizmirsts arī par lielgabarītu tehniku, tādēļ ir iespējams iegādāties arī garāžas traktoriem. Moduļu garāžas jeb saliekamās garāžas ir labs risinājums, ja nepieciešams nākotnē garāžu pārvietot uz citu zemesgabalu. Garāžas vārti tiek veidoti pēc klienta vēlmēm un tehniskajām iespējām – atverami, bīdāmi uz sāniem vai uz augšu. Garāžu cenas parasti ietekmē to izmērs un seguma veids. Vērā tiek ņemtas visas klienta vēlmes un vajadzības, tieši tādēļ arī garāžu būvniecība ir individuāls projekts.

DAUDZFUNKCIONĀLI ANGĀRI LATVIJĀ.
Angāri ir multifunkcionāla būve, ko var izmanot dažādiem nolūkiem. Kā jau jebkura būve un celtne, arī angāri ir pieejami dažādos izmēros un platībās, līdz ar to tā arī tiek noteikta to cena. Metāla angāru cenas nosaka arī citi materiāli, ko izmanto būvniecībā. Cenas, protams, atšķiras, bet vidējā kvadrātmetra cena ir sākot no 50 eiro. Angārus ir salīdzinoši viegli uzkonstruēt, tādēļ klients to izmatošanu ikdienā var uzsākt drīz vien.

UNIVERSĀLI BRUĢA VEIDI APKĀRTNES LABIEKĀRTOŠANĀ.
Bruģa ieklāšana ir lielisks veids kā sakopt apkārtni savā pagalmā un dārzā. Bruģa ieklšāna ir ļoti kvalitatīvs pakalpojuma veids, un bruģis kalpos ilgu laiku, to ir viegli kopt un arī pārvietot!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *