MĒBEĻU NOMAS LABĀS ĪPAŠĪBAS

Ja plānojat kāzas vai kādu citu svinīgu un lielu pasākumu, noteikti vajadzīgi būs arī galdi un krēsli. Kur tos ņemt un kā labāk izvēlēties? Ko vajadzīgu vēl piedāvā uzņēmumi, kas nodarbojas ar mēbeļu iznomāšanu? Šāda veida jautājumi ir svarīgi gandrīz visiem pasākumu plānotājam un telpu īpašniekiem. Vēl jo vairāk – kāpēc vispār lietas vajag nomāt? Varbūt labāk pirkt, jo pēc daudziem gadiem tas atmaksāsies! No vienas puses, tam jāpiekrīt, bet, no otras puses, krēslu un galdu īre tomēr ir pārāka vairāku iemeslu dēļ.

Pirmkārt, mēbeļu noma ir izdevīga, jo tā ļauj izvēlēties dažādus galdus un krēslus, pielāgojot tos katram pasākumam. Nav svarīgi, vai nepieciešami 200 vienkārši krēsli konferencei vai smalkāki krēsli, kas piestāv banketa galdiem – mēbeļu noma palīdzēs to nokārtot!

Otrkārt, galdu un krēslu īre atrisina arī mēbeļu uzglabāšanas jautājumus. Lai arī krēsli ir ergonomiski saliekami viens uz otra, tie tik un tā aizņem ļoti daudz vietas, un kur nu vēl galdi!

Krēslu un galdu noma, protams, ir labi, bet vai tas ir viss, kas nepieciešams, lai lai viesi būtu apmierināti? Visbiežāk jau nē, tāpēc labi, ka mēbeļu noma piedāvā arī citas lietas, kas var noderēt.

Labāko mēbeļu iznomātāju piedāvājumā arī garderobes noma. Ko tas nozīmē? To, ka jūsu viesiem būs, kur atstāt savus mēteļus, maisiņus, šalles un cepures! No vienas puses, tas liekas vien kā sīkums, bet šaubos, vai jūsu pasākuma apmeklētāji būtu ļoti priecīgi visu pasākuma laiku, turot mēteli rokās vai izmisīgi mēģinot to uzkabināt uz sava krēsla atzveltnes.

Garderobes statīvi, ko iespējams iznomāt, ir stabili, vienkārši un ērti. Ir iespējams īrēt tikai pašu statīvu, un atsevišķi, ja nepieciešams, var īrēt arī garderobes numuriņus. Bet kurš būs garderobists? Arī par to ir padomāts – labā mēbeļu nomā jums piedāvās pat garderobista pakalpojumus, kas ir īpaši noderīgi ziemā, kad cilvēkiem ir daudz un dārgu mēteļu, kažoku un jaku.

Vasarā var izlīdzēties vienkārši ar garderobes statīva nomu, jo garderobistam visticamākais darba īsti nebūtu, taču pavisam bez statīva palikt nevajadzētu, jo pasākuma apmeklētājiem tik un tā mēdz būt līdzi kādas lietas, kas traucētu izbaudīt pasākumu vai maisītos pa kājām gan pašiem, gan citiem apmkelētājiem.

Galdu noma,  krēslu noma vai garderobes statīva īre – izvēle ir jūsu ziņā, taču cerams, ka novērtējat šo pakalpojumu priekšrocības!

 

 

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *