KUR ŅEMT AUTO KREDĪTU INTERNETĀ?

Auto līzings viegli un ātri palīdz tikt pie jauna automobīļa pavisam neilgā laika posmā. Mēs nekad nevaram paredzēt to, kad tehnika mūs pievils un mēs paliksim bez auto, tādēļ iespēja viegli un ātri šo problēmu atrisināt, ir ļoti parocīga. Automašīna daudziem ir dzīves nepieciešamība, tādēļ iespēja bez problēmām atrisināt situāciju, kad nepieciešams iegādāties jaunu auto ir ļoti noderīga. Mūsdienās dažādi kreditori piedāvā iespēju saņemt auto līzingu automašīnas iegādei dažu minūšu, maksimums stundas laikā, tādēļ šāda veida pakalpojums ir ļoti pieprasīts un izplatīts daudzu klientu vidū. Auto līzings pieteikumam ir nepieciešams pavisam nedaudz – pase, konts kādā no Latvijas bankām, darba vieta un ienākumi.

KAS NEPIECIEŠAMS AUTO KREDĪTAM INTERNETĀ?
Lai saņemtu auto kredītu, ir jāveic daži vienkārši soļi un jau dažu minūšu laikā aizdevējs norēķināsies ar pārdevēju par pirkumu. Iesākumā, nepieciešams atrast automašīnu, kuru vēlaties pirkt. Šo izvēli var veikt gan pie juridiskām personām, gan fiziskām. Kredīta pieteikuma aizpildīšana prasa vien dažas minūtes un tas tiek izskatīts maksimums stundas laikā. Tas ir tik vienkārši! Aizdevējs pārskaitīs auto pārdevējam nepieciešamo summu un Jūs katru mēnesi, veicot regulārus maksājumus, dzēsīsiet parāda summu. Lai saņemtu auto kredītu, automašīnai nav jābūs KASKO apdrošināšanai, nav jābūt kādai ķīlai un nav jābūt speciālam novērtējumam. Visbiežāk procentu apmērs būs no deviņiem līdz trīsdesmit pieciem procentiem. Visbiežāk lietotās procentu likmes ir no 9-35%.

Internetā pieejamos kredītus Latvijā piešķir personām no 21 – 70 gadu vecumam. Minimālā summa aizdevuma saņemšanai ir 1000 eiro, taču maksimālā 15 000. Aizdevumu ir iespējams saņemt uz termiņu līdz sešiem gadiem, tādēļ problēmām ar aizdevuma atmaksu nevajadzētu būt. Auto pārdevējs maksu par automašīnu saņems vienas darba dienas laikā, ja pieteikums tiek apstiprināts līdz darba dienas beigām, turklāt, ja pārskaitījums notiek vienas bankas ietvaros, tad nauda tiek nosūtīta piecu minūšu laikā. Visas problēmas, kas rodas brīdī, kad saplīst automašīna, ir cieši saistītas, tādēļ ātrs un viegls risinājums tam, lai nepaliktu bez transportlīdzekļa, ir kā svētība.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *