DAŽAS SVARĪGAS ATZIŅAS PAR MĒBEĻU NOMU

Kāzas, koncerti, labdarības pasākumi vai korporatīvi – lai vai kāds pasākums jums ir jāorganizē, bez krēsliem un galdiem tajā vis neiztikt. Kā rīkoties, ja esat noskatījis labas telpas, taču tajās nav ne galdu, ne krēslu? Te ideālākais atrisinājums ir mēbeļu noma, kas piegādās vajadzīgās mēbeles īstajā daudzumā, sākot no galdu  un krēslu nomas, beidzot ar garderobes statīvu nomu. Dizainakresli.lv piedāvā iznomāt elegantus un ergonomiskus krēslus un galdus, lai jūsu pasākums apmeklētājiem paliktu atmiņā ar ko citu nevis ar neērtu sēdēšanu.

Ja jums nepieciešams iznomāt galdus, dizainakresli.lv piedāvā dažus labus variantus, ko noteikti ir vērts apskatīt. Ja ir paredzēts apjomīgs notikums ar sēdēšanu pie klātiem galdiem, tad noderīgs būs galda modelis “Arthur”, kas ir liels un stabils, taču tas nenozīmē, ka šis galds būtu smags un grūti pārvietojams. Ja plānojat neformālu pasākumu vai koncertu, kur vairāk iederētos tādi kā stāvgaldiņi, jums piemērotākais būtu modelis “Moriss”, kas pieejams gan melnā, gan baltā toņkārtā. Uzzināt vairāk vari mājaslapā!

Ja galdi vairāk asociējas ar pasākumiem, kur plānota ēšana, tad krēslu noma ir nepieciešama arī gadījumā, ja svinību vietā paredzēta apmainīšanās ar zināšanām, proti, konference. Šādā gadījumā būtu pirmajā vietā jāliek konferences apmeklētāju ērtības – ja vēlaties, lai dalībnieki konferencē paliek līdz beigām, parūpējieties par krēsliem, kuros ir ērti sēdēt!

Dizainakresli.lv piedāvā 6 veidu krēslu nomu, un tas ir pietiekami daudz, lai atrastu vajadzīgo, bet nav pārāk daudz, lai neapmulstu no izvēles. Kā īpaša priekšrocība šiem krēsliem ir pārdomātais dizains, kas nodrošina gan to, ka šie krēsli ir viegli paceļami, bet arī to, ka tos ļoti kompakti var salikt vienu uz otra, lai varētu pārvietot.

Kolekcijas Flow krēsli ir pieejami 250 eksemplāros, tāpēc krēslu noma pat lielam pasākumam kļūst iespējama, pateicoties dizainakresli.lv.

Kāpēc nepieciešama arī garderobes statīva noma? Elementāri – šis it kā sīkums var sabojāt pat lielu pasākumu, ja tā nebūs! Jāatceras tomēr, ka mēs dzīvojam klimata zonā, kur sniegs mijas ar lietu, kur saulains laiks mijas ar drēgnumu, turklāt laika apstākļu maiņas nereti pārsteidz nesagatavotus, jāpatur prātā, ka cilvēki uz pasākumu var ierasties ne tikai ar mēteļiem, bet pat ar lietussargiem un maiņas apaviem. Un kas gan var būt neglītāks kā jakas un somas, kas sagāztas uz krēslu atzveltnēm. Bet tas vēl nav sliktākais – ja pasākums nav plānots kā sēdošais, tad var sanākt tā, ka nav pat šo  atzveltņu, tātad savas mantas nākas staipīt līdzi! Esiet tālredzīgi un nepieļaujiet tik muļķīgās kļūdas!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *