Metālapstrādes uzņēmumi Latvijā.

Jau no seniem laikiem, meistariem, kas regulāri strādā ar koku, metālu kā arī citiem amatniecības materāliem, ir bijusi īpaša vieta un arī statuss ražotāju vidū. Arī šodien cilvēka prasme rīkoties ar šiem materiāliem ir augstā vērtē, tādējādi kalēja kā arī galdnieka darba rezultāti tiek vērtēti pat kā ekskluzīvi pakalpojumi, vēl jo vairāk, ja pasūtījums tiek izveidots vienā eksemplārā. Mūsu laikos īpaši pieprasīti kļūst dažāda stila metāla izstrādājumi, izgatavoti gan pēc speciāla pasūtījuma, gan ražoti rūpnieciskos nolūkos. Metālapstrādes meistaru darbu sarakstā varam atrast visu, sākot ar vairākiem interjera un dizaina priekšmetiem, gan vārtiem, žogiem, margām kā arī pat logu restēm un metāla konstrukcijām. Metāla sijas ir pieprasīts produkts celtniecības un būvniecības firmām.

Uzzini vairāk- http://www.kaleji.lv/kaleja-pakalpojumi/metala-margas-izgatavosana-uzstadisana/

Dzelzs trepju montāža objektā.

Paturpināsim par kāpnēm un margām. Daudzu cilvēku prātos mājo maldīgs uzskats, ka visas metāla trepes izskatās vienādi un arī tām nav vietas parastajās privātmājās, jo to izskats atgādinās ugunsdzēsības izejas kāpnes. Šodien ir pieejamas ne tikai dažādas tehniskās iespējas metāla apstrādei, bet arī vizuālā noformējuma izstrādāšanai kā arī pēcāk to realizēšanai dzīvē. No metāla veidotās kāpnes var būt dažnedažādi veidotas un arī pielāgotas klienta vēlmēm. Kāpnēm bez šaubām būtu jābūt apvienojumā ar margām. Margas var kalpot kā lielisks dizaina elements, komplektā ar drošību. Margu kopējam dizainam nav ierobežojumu – viss, kā klients vēlas! Pasūtījums tiek pieņemts un veikts ņemot vērā dažādas pozīcijas.

 

Dzelzs vārti un žogi vairākiem pasūtījumiem.

Pie kalējiem nereti ir pasūtīti ari metāla žogi un vārti. Vai ir iespējams sameklēt vēl labāku sargu mūsu privātīpašumam par metāla vārtiem vai žogu, kas tiek izgatavots ņemot vērā neskaitāmas īpašuma kā arī apkārtnes īpatnības? Ja uz īpašuma zemes atrodas ēkas, kuru logi ir pavērsti virzienā, kurš nav regulāri pārredzams, iesakām iegādāties arī dzelzs restes, ko tiem uzstādīt. Daudziem logu restes rada asociācijas ar cietumu, taču tas ir aplami. Restes mūsu laikos ir dekorētas ar mākslas elementiem un arī izlocītas dažādos veidos, nezaudējot to funkcionalitāti.

 

Dzelzs restes un arī citi izstrādājumi.

Metālapstrādes gala produkti spēj būt ļoti dažādi. Ja gribat veikt pasūtījumu savai iecerei, dizaineri labprāt radīs datalizētu skici, kurā ērti iepazīt to, kā pasūtījums var izskatīties, gan to, kā tas iekļausies interjērā vai apkārtējā vidē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *