Pasūtiet vēlamās formas angāru

Metāla angāri tiek īpaši izcelti ar izcilām siltumizolācijas īpašībām, pietam tie ir ideāli piemēroti Jums nozīmīgu un vērtīgu mantu glabāšanai. Angāri noteikti atbilst katra vajadzībām, jo pats varat izraudzīties krāsas, apdares veidus un dažādas citas detaļas. Lielākais pluss ir tas, ka angāru būvniecība notiek patiešām ātri, tādēļ tos viegli pārvietot un demontēt. Pēc klienta pieprasījuma šie īpašie saliekamie angāri tiek apdrukāti, tāpēc varat izvietot uz konstrukcijas sāniem oriģinālu logo u.c. elementus. Metāla konstrukcijas pielāgotas arī sliktiem laikapstākļiem, līdz ar to nebūs jāuztraucas par stipru vēju vai lietusgāzēm.

Ko nodrošina saliekamās garāžas?

Visas saliekamās garāžas ir ne tikai inovatīvas, bet arī parocīgas, jo katra to detaļa ir pārdomāta. Jauna garāža allaž tiek veidota atbilstoši prasībām, izvēloties noteikta veida segumu, īstā slīpuma jumtu utt. Tieši moduļu garāžas ir ļoti mūsdienīgs un gudrs risinājums, jo pati garāžu būvniecība aizņem maz laika, tādēļ ātrāk varat sākt to izmantot. Pēc individuāla pasūtījuma metāla garāžas tiek izgatavotas arī lielākas kā parasti ierasts, tādēļ Jums būs iespēja turpat uz vietas remontēt automašīnu, novietot dažādas mantas utt. Cenā ietilpst arī garāžas vārti, bet, ja vēlaties, lai šie vārti vērtos tikai uz augšu, tos var pasūtīt par atsevišķu samaksu.

Betonēšanas pakalpojumi Jūsu mājai

Ja vēlaties parūpēties arī par pagalma kopējo izskatu un iekārtojumu, Jums jāizmanto bruģa ieklāšana. Jums nebūs garlaicīgi un iecerētā bruģēšana pilnībā atspoguļos Jūsu gaumi, jo speciālisti sagatavos unikālus rakstus ar vairākām nokrāsām. Lai tiešām intriģējoša būtu arī dzīvojamās telpas, tiek piedāvāta arī grīdu betonēšana. Ļoti svarīgi piemeklēt labāko grīdas variantu, neaizmirstot par to, kādu slodzi tai būs jāiztur. Maksimālā stingrība tiek sasniegta pēc aptuveni 30 dienām, līdz ar to jābūt īpaši pacietīgam un jāievēro speciālistu norādījumi, lai nebojātu segumu.

Uzzini vairāk- https://idejubuve.lv/gridas

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *