Koka mēbeles – nepārspējams skaistums

Latvijā ražotas dārza mēbeles noteikti sagādās Jums īpašas emocijas, jo zināsiet, ka tas ir roku darbs un ka īpaši padomāts par katru mazāko detaļu. Koka mēbeles rūpīgi tiek apstrādātas, lai labāk varētu izvairīties no dažāda veida koksnes bojājumiem, kas lielākoties rodas tieši mitruma, intensīvas saules u.c. iemeslu dēļ.

Izmantotais pārklājums visām virsmām veido matētu efektu, pietam tiek lietoti vairāki šī pārklājuma toņi, lai būtu no kā izvēlēties. Daudzpusīgās mēbeles varēsiet nolikt zem augļu kokiem, uz piemājas terases vai pilnīgi kaut kur citur, tāpēc tās ir ne tikai skaistas, bet arī ērti pielāgojamas. Toties dārza mēbeļu komplekti ideāli noder viesu sagaidīšanai, jo uzreiz varat iegūt lielu un stabilu galdu un atbilstošus soliņus.

Uzzini vairāk- http://www.folkland.lv/

Latvijā radītas koka mēbeles

Latvijā ražotās koka dārza mēbeles nepārtraukti atgādinās par īsto dabas materiālu krāšņumu un īpašo spēku, pietam varēsiet redzēt izmantotā koka struktūru. Katrā ziņā šīs mēbeles dos iespēju izbaudīt nesteidzīgu atpūtu, turklāt varēsiet tās nolikt jebkur. Ievērojams pluss ir tas, ka liela daļa koka mēbeļu ir ērti saliekamas, krēslu atzveltnes ir viegli regulējamas, tāpēc iespējams īpaši pielāgoties katram cilvēkam. Labākais ir arī tas, ka šie komplekti piemēroti arī telpām, tāpēc pavisam droši varēsiet to pārvietot uz sev vēlamo vietu. Apskatot soliņus, galdus un daudzas citas mēbeles, noteikti pievērsiet uzmanību arī norādītajiem izmēriem un izmantotajiem materiāliem.

Masīvkoka mēbeles – vērtīgs ieguldījums

Masīvkoka mēbeles atšķirīgās kombinācijās spēj pārliecināt uzreiz, jo tās jebkur rada harmonisku un mierīgu noskaņu. Šobrīd speciālās terases un dārza mēbeles vairs nav nenozīmīgas, tādēļ tiek sagatavoti neskaitāmi dizaina veidi. Roku darbs nepārprotami palielina mēbeļu vērtību, pietam koksnēm ir tiešām atšķirīgas iezīmes, kas palīdz ātrāk izraudzīties īsto. Katrā ziņā domājiet par izmantotās koksnes veidu, jo tas ietekmē dizainu un to, kā vajadzēs par to rūpēties. Pareizi kopjot mēbeles un sargājot tās no lietus Jūs varēsiet tās izmantot daudz ilgāk.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *