Smiltsērkšķu vērtīgākās īpašības

 

 

 

 

 

Košie smiltsērkšķi ir zināmi kā ļoti veselīgi, vitamīniem bagāti un pavisam vienkārši noderīgi augļi. Neraugoties uz to skābeno garšu, noteikti būtu vērts pašam izmēģināt kādu no piedāvātajiem produktu veidiem, jo tiem ir daudz vērtīgu ārstniecisko īpašību. Galvenokārt smiltsērkšķi tiek lietoti svaigā veidā, bet ir patiešām daudz variantu, kā tos iekļaut vairākos ēdienos. Tomēr regulāri lietojot savā uzturā šī krūma ogas un citus produktus, iespējams ievērojami uzlabot savu vispārējo veselības stāvokli un imunitāti. Lai nolasītās ogas būtu iespējams ēst visa gada garumā, tās noteikti drīkst arī sasaldēt, taču tas atkarīgs no tā, kas pašam cilvēkam liekas daudz garšīgāk un parocīgāk.

Smiltsērkšķu sula – kāpēc izvēlēties?

Izcilā smiltsērkšķu sula tiek izmantota visvairāk, tādēļ tā ieguvusi tik milzīgu atpazīstamību. Tās izmantošana ir ieteicama kopā ar citiem produktiem, piemēram, iecienītu jogurtu, vairākām citām sulām utt., jo citādi tā ir patiešām ļoti stipra. Saldētā veidā to iespējams glabāt līdz 1 gadam, turklāt temperatūrai ir jābūt -18 grādiem. Tās izmantošana viennozīmīgi uzlabos Jūsu skaisto matu stāvokli, kā arī nagi kļūs daudz stingrāki, bet tā ir tik tiešām maza daļa no visa iespējamā. Apjomīgais vitamīnu skaits sulā noteikti palīdz novērst arī nopietnākas veselības un skaistuma problēmas, tāda iemesla dēļ nav šaubu par tās efektivitāti. Principā šī sula noteikti nebūtu vēlama tiem, kam ir kādi iekaisumi vai kuņģa problēmas, jo tas var izraisīt vēl būtiskāku kairinājumu. Vairāk informācijas uzzināt var mājaslapas sadaļā http://amberfarm.lv/produkcija/smiltserksku-sula/.

Izmantojiet visas smiltsērkšķu īpašības

Profilakses nolūkos patiesībā pilnībā pietiek ar 100g svaigu smiltsērkšķu ogu ikdienā, bet tāpat var regulāri lietot arī 150 g sulas. Pilnīgi ikviens interesents, kas skaidri izvēlas kādu no šiem piedāvātajiem produktu variantiem savā ikdienas steigā, pilnīgi noteikti ir ieguvējs. Ir patīkami, ka tiek izmantota pat auga miziņa un dažādas citas daļas, tādēļ nekas netiek zaudēts. Katrā ziņā vajadzētu arī konsultēties ar savu ģimenes ārstu, ja gribat šo sulu vai ko pavisam citu lietot ārstniecībai, lai vienotos par devām utt. Bērni arī iemīlēs šīs nevainojamās ogas, jo viegli varēsiet tās ietvert dažādos ēdienos, kur iederēsies ideāli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *