KO DARĪT, KAD RODAS NEPLĀNOTI TĒRIŅI IZDEVUMI?

Ātrie kredīti internetā ir pieejami jebkuram Latvijas iedzīvotājam un ir ikdienišķs finanšu pakalpojums. Vismaz desmit gadus un pat vairāk, šis pakalpojums tautā tik dēvēts par sms kredītu. To princips ir elementārs – lai saņemtu aizdevumu, nav nepieciešamas liekas formalitātes un nauda kontā jau ir dažu minūšu laikā. Kredītlīnija tiek piešķirta personām no 20-70 gadu vecumam. Šāda veida aizdevumiem ir elastīgs atmaksas termiņš un pastāv iespēja to pagarināt. Šāda veida aizdevumi ir ideāls risinājums pēkšņu izdevumu vai neplānotu pirkumu segšanai vai tām reizēm, kad līdz algai palikušas pāris dienas.

CIK ĀTRĀ LAIKĀ TIEK PIEŠĶIRTS FINANSĒJUMS?

Jau iesākumā veidoti kā alternatīva banku kreditēšanas pakalpojumiem, šāda veida ātrie kredīti ātri vien izvirzījās finanšu pakalpojumu topa pirmajās vietās(skatīt te – uzzināt vairāk). Šādus piedāvājumus izmanto daudz labprātāk par banku izsniegtajiem kredītiem dēļ mazās procentu likmes un nenomācošas birokrātijas. Ātrie aizdevēji, līdzīgi kā banku sektors, pārbauda aizdevuma pieteicēja kredītvēsturi un ienākumus, lai izvērtētu iespējas aizdevumu atmaksāt laicīgi. Lielākā daļā gadījumu, aizdevuma pieteikšanas, izskatīšanas un lēmuma pieņemšanas process neprasa pat stundu. Pirmajam aizdevumam procentu maksa netiek piemērota.

KĀ PĀRLIECINĀTIES PAR AIZDEVĒJA GODĪGUMU?

Mūsdienās par dažāda veida pakalpojumu sniegšanu tiešsaistē nav jābrīnās un finanšu pakalpojumi nav izņēmums. Nav jāuztraucas par to, ka kāds no dokumentiem varētu pazust, jo tie ir elektroniski – e-pastā un lietotāja profilā aizdevēja mājaslapā. Pirms kredīta ņemšanas ir iespējams uzzināt visus blakus maksājumus un citus datus, izmantojot kredīta kalkulatoru. Aizdevumu izsniegšana notiek likuma ietvaros, tādēļ nav jāuztraucas par to, ka varētu notikt krāpnieciskas darbības. Aizdevuma atmaksa ir vienkārša – katru mēnesi aizdevēja bankas kontā jāiemaksā atmaksas grafikā minētā summa.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *