GALDA UN SIENAS KALENDĀRI UZŅĒMUMIEM.

Ja uzmetam aci kalendāram, kas karājas pie sienas vai stāv uz mūsu darba galdiem, saprotams, ka nekad nedomājam par to, kā tie tiek veidoti, taču process ir interesants, it īpaši reizēs, ja kalendārs ir veidots pēc pasūtījuma. Personalizētie kalendāri un kalendāri kopumā nav to lietu sarakstā, kas mūsdienās tiek lietotas tikai digitalizētā formātā. Tas ne tikai pilda savas pamata funkcijas, bet arī kalpo reprezentatīviem mērķiem, piemēram, kā dāvana biroja darbiniekiem.

Laikā, kad tehniskās iespējas ļauj paveikt daudz ko pašu spēkiem, kalendāru druka nebūtu tas darbiņš, kas būtu jācenšas realizēt pašiem, jo, ideāls iznākums pieprasa to, lai būtu precīzi un pareizi savienotas dizaina un tehniskās puses.

Vairāk informācijas par kalendāriem skatīt šeit – uzzināt vairāk!

VAI SPECIĀLI PASŪTĪTIE KALENDĀRI IETVER VISU INFORMĀCIJU?
Kalendāru drukas pakalpojums iet roku rokā ar kalendāra dizaina izveidi. Jautāsiet kādēļ tā? Veidojot šāda veida drukas darbus jāsaprot tas, ka to drukāšana nav kā parastu a4 lapu izprintēšana, bet prasa dizaina pielāgošanu drukas veidam. Arī vārda dienu un svētku dienu iekļaušana kalendārā ir pašsaprotams, tādēļ nav jāuztraucas par to, ka kalendārā varētu atrast kādas neprecizitātes. Ja nepieciešams var vienoties arī par specifiskas informācijas iekļaušanu kalendārā. Drukas dizainam ar drukas tehnoloģiju ir jāsadarbojas, tādēļ, lai iegūtu kvalitatīvu gala produktu, tiek atrasts zelta vidusceļš. Pilnīgi nepieņemami būtu taupīt uz materiālu vai drukas tehnikas rēķina, tādēļ skaidrs, ka visas cenas ir adekvātas un piedāvātā kvalitāte ir teicama. Kalendāri tiek izgatavoti ciešā sadarbībā ar klientu.

POPULĀRĀKAIS DRUKAS PAKALPOJUMS LATVIJĀ.
Kalendāru izdruka un citi drukas pakalpojumi pēdējos gados kļuvuši īpaši populāri un piedzīvo atdzimšanu. Sienas kalendāri, galda kalendāri, kalendāri ar īpašiem attēliem – viss ir iespējams un realizējams, turklāt bez vilcināšanās un augstākajā kvalitātē. Pasūtījumu cenas parasti tiek norādītas par vienu vienību, ja tiek sūtīti kalendāri noteiktā tirāžā. Katrs pasūtījums ir pilnībā personalizējams, tādēļ šī ir lieliska iespēja savā īpašumā iegūt kalendāru, kas ir, piemēram, uzņēmumam nozīmīgos krāsu toņos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *