MŪSDIENĪGAS UN STILĪGAS MĒBELES PĒC KLIENTA PASŪTĪJUMA.

Dīvāns vienmēr ir tā lieta mūsu viesistabās, kas ir tik pašsaprotama, ka grūti iedomāties alternatīvu. Laiks, kad bija iespējams iegādāties tikai viena veida dīvānus vai tahtas ir pagājis. Lētāki, dārgāki, lielāki un mazāki – dīvāna izvēli nosaka dažādi faktori un, ņemot vērā to, ka tā ir prece, kas tiek iegādāta ilgtermiņa lietošanai, jāņem vērā visi par un pret un pārējo mājinieku vēlmes, jo to izmantos visi. Dīvānus var iegādāties jau izgatavotus, speciāli pasūtīt, dāžadās komplektācijās un funkcionalitātē. Latvijā pēdējos gados ir kļuvuši populāri Baltkrievijā ražoti izvelkamie dīvāni, taču, daudzi nemaz nezinās, ka te pat pie mums tiek ražotas fantastiskas mēbles, dīvānus ieskaitot.

CIK KRITĒRIJU NOSAKA PAREIZO DĪVĀNA IZVĒLI?
Kā pareizi izvēlēties tieši īsto dīvānu? Lai izvēlētos sev piemērotu, jāņem vērā atsevišķi parametri. Piemēram, dīvāna forma. Cik cilvēku uz tā sēdēs ikdienā? Vai tas būs dīvānu komplekts? Vai vēlaties, lai dīvāns ir izlaižams un tam ir veļas kaste dažādu mantu uzglabāšanai? Kā jau var noprast, pirms dīvāna izvēles ir daudz jautājumu uz kuriem nepieciešams rast atbildi. Tātad, skatoties uz dīvānu piedāvājumu jāsaprot sekojošais – cik daudz cilvēku uz tā sēdēs, kādas formas dīvāns būs vispiemērotākais un vai tam ir jābūt izlaižam, lai pārvērstu par guļamo platību.

KĀDI DĪVĀNI PIEEJAMI IEGĀDEI?
Atverami, izlaižami un ar veļas kasti ir tie dīvāni, kas pašlaik ir pieejami iegādei. Pēcāk seko opcija tik ļoti aktuālajiem stūra dīvāniem, kas mēdz būt kompakti, paredzēti trim sēdētājiem un lielāki, kas paredzēti kuplākām saimēm. Pēdējos gados īpaši populāri ir kļuvuši U veida dīvāni, kas ir ļoti ērti un plaši, tajos var netraucēti atpūsties visi. Ne tikai moduļu mēbeles, bet arī moduļu dīvāni kļūst par vienu no pircēju iecienītākajām izvēlēm, jo ir ērti pielāgojami ne tikai telpai, bet arī situācijām. Latvijā ražoti dīvāni nav tikai tukšs reklāmas sauklis, jo visas mēbeļu detaļas un to salikšana, tiešām notiek pie mums. Vai var būt vēl labāks veids kā atbalstīt vietējos ražotājus?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *