OPTIKAS PRECES TIEŠSAISTĒ.

Ir pieejami dažādi redzes korekcijas profilaktiskie līdzekļi un procedūras, kas palīdz cilvēkiem, ar redzes traucējumiem veiksmīgi šo šķērsli ikdienā pārvarēt. Tiesa gan, jāteic, ka briļļu iegādāšanās nav lēts prieks un acu lāzeroperācijas ne tik, tādējādi pastāv vēl kāda opcija – dažāda tipa kontaktlēcas. Mūsdienās nopērkamās lēcas ir pieejamas ne tikai ar salīdzinoši nelieliem plusiem un mīnusiem acu asumam, bet arī izteiktākām problēmām, kā piemēram, astigmātismam.

Tas ir praktisks risinājums tiem, kuri vēlas aizmirst par savām redzes problēmām dienu no dienas un redzes uzlabošanas līdzekļus lietot regulāri, taču bez riska pazaudēt, saplēst vai aizmirst. Pirms lēcu pirkšanas internetā vai parastā optikas preču veikalā, ir svarīga acu ārsta vai optometrista konsultācija un izrakstīta recepte, lai noteiktu piemērotāko redzes korekcijas veidu un tā stiprumu.

KĀ IEDALA KONTAKTLĒCAS?
Mūsdienās ir iespējams iegādāties kontaktlēcas, kas paredzētas ļoti plaša spektra redzes problēmu koriģēšanai un tās var nopirkt ne tikai optikas preču veikalos, bet arī internetā. Kontaktlēcas var izvēlēties, balstoties uz vairākiem kritērijiem un populārākie no tiem ir cena, ražotājs un konkrēta redzes problēma, kurai ir nepieciešama korekcija ikdienā. Veikalos lēcas var atrast sakārtotas pēc vairākām pozīcijām, taču, visbiežāk tas būs valkāšanas un lietošanas ilgums un problēma, ko konkrētā lēca koriģētu. Lēcas tiek iedalītas vienas dienas lēcās, divu nedēļu lēcās, mēneša lēcās, trīs mēnešu un pusgada lēcās. Arī tie, kas sirgst ar astigmātismu un tie, kuriem ir nepieciešamas multifokālas lēcas, jo redze nav gana laba gan skatoties tuvumā, gan tālumā, var atrast un iegādāties sev piemērotas kontaktlēcas. Tiem, kuri vēlas papildināt savu imidžu, iespēja iegādāties krāsainās kontaktlēcas un arī lēcas, ar dažādiem zīmējumiem.

Uzzini vairāk šeit – https://www.manaslecas.lv/lv/kontaktlecas-biofinity/

ACU KONTAKTLĒCU CENA ONLINE.
Liela loma vienmēr ir bijusi arī kontaktlēcu cenām. Parasti kontaktlēcu cenas drastiski neatšķiras, taču zināma cenu atšķirība pastāv vienmēr. Vienas dienas kontaktlēcas tiek pārdotas iepakojumos, kuros ir 30 gabali un viens lēcu pāris ir lietojams vienu dienu. Vienas dienas lēcu cena par iepakojumu pie populārākajiem optikas preču pārdevējiem būs vidēji 30 eur par iepakojumu. Lēcas atšķiras arī to lietošanas īpatnībām, piemēram divu nedēļu kontaktlēcas pa nakti ir jāizņem, kas varētu daudziem radīt pārpratumus, vadoties pēc lēcu nosaukuma. Arī šāds lēcu iepakojums sastāv no vairākām lēcām un to cena ir ap 20 eiro. Lēcas atradīsiet dažādas un atšķiras arī to lietošanas īpatnības, ko nosaka kontaktlēcu ražotājs, tādējādi nevajag brīnīties, ka vienas speciālās toriskas kontaktlēcas, izgatavotājs paredz lietot savādāk. Torisko lēcu cenas svārstās vidēji ap 50 eur, taču multifokālo kontaktlēcu cenas svārstās ap 30 eiro par iepakojumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *