LOGU UZSTĀDĪŠANA JEBKĀDAI ĒKAI.

Logi, noteikti, ir tas komponents bez kura nav iedomājama neviena māja. Dabiskāku gaismas avotu telpai būs grūti atrast kā arī, logi veic arī ventilācijas funkciju un var kalpot arī kā dekoratīvs elements mājas fasādē. Arhitektūrā logu formai un izgatavošanas materiāliem ir ne tikai praktiska, bet arī dekoratīva, laikmeta liecinieka funkcija, pēc kura var daudz spriest par to, kā vēsturiski ir veidojusies māksla, arhitektūra, celtniecība un arī to, kā ir ritējusi cilvēku ikdiena. Mūsdienu tehnoloģija rada brīnumus, tādēļ iespējams izgatavot logus pēc jebkura klienta vēlmēm un pat specifiskām vajadzībām.

IZPLATĪTĀKIE MATERIĀLI LOGU MONTĀŽAI.
Šī gadsimta sākumā Latvijā ienāca jauna tendence celtniecībā logu rāmju veidošanai izmantot plastmasu, kas nu jau ir kļuvusi par ierastu praksi ikvienā mājoklī. Pastikāta logu rāmji ir populārākais logu rāmju veids visā pasaulē. Vēl pastāv opcija izvēlēties logus alumīnija rāmī. Alumīnija logi ir droši, ar labu ventilāciju un ugunsdroši. Šāda veida logi mēdz kalpot četras reizes ilgāk par plastikāta un koka logiem, as tos, principā, padara mūžīgus. Sākotnēji varētu šķist, ka pakešu logi varētu būt neglīti un smagnēji, taču, šāds uzskats ir maldīgs. Jebkāda veida logu uzstādīšanā, īpaša loma ir profesionāli izpildītiem montāžas darbiem, jo pareiza logu uzstādīšana nodrošina pareizu ventilāciju, kas ir svarīga pareizas gaisa cirkulācijas regulēšanai telpā, kas palīdz izvairīties no tādiem nelūgtiem viesiem kā pelējuma sēnītei, kas rodas, ja uzkrājas kondensāts un lieks mitrums.

KĀDI PAKALPOJUMI IETILPST LOGU MONTĀŽAS APDARĒ?
Iekšējā un ārējā apdare ir svarīgas logu montāžas komponentes. Ar apdari parasti tiek saprasta loga ailes kosmētiskā uzlabošana un palodzes uzstādīšana gan iekšpusē, gan ārpusē. Abas palodzes parasti tiek veidotas gan ņemot vērā klienta vēlmes, gan piemērojot to, kas ir atbilstošāks ārējai fasādei.
PIEMĒROTI VĀRTI UN ŽOGS JŪSU MĀJOKLIM.
Kad ir iemontēti izturīgi un kvalitatīvi logi, nepieciešams ķerties arī pie izturīgu durvju, vārtu vai garāžas vārtu uzstādīšanas savam īpašumam. Daudzi izmanto iespēju visus šāda tipa elementus pasūtīt vienādā stilistikā, lai fasādes ārējais izskats būtu vizuāli patīkamāks.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *