KUR VEIC MĒBEĻU ĶĪMISKO TĪRĪŠANU?

Ļoti daudzās mājsaimniecībās dīvāns viesistabā ieņem goda vietu. Tā ir vieta, kurā pulcēties ģimenei pēc garas darba dienas darbā vai skolā, vieta, kur atpūsties no ikdienas kņadas. Svarīgi izvēlēties dīvānu, kas sevī apvieno praktiskumu un ērtumu kā arī vieglu kopšanu, jo tas būtiski palielina tā kalpošanas laiku. Ņemot vērā to, ka mīkstās mēbeles ir ērtas visiem ģimenes locekļiem, tostarp mājdzīvniekiem, ir skaidrs, ka agri vai vēlu būs jāsaskaras ar nepieciešamību, pēc mēbeļu ķīmiskās tīrīšanas. Sākotnēji varētu šķist, ka tas ir ļoti laikietilpīgs un sarežģīts process, taču nebūt ne – dīvānu tīrīšana ir pieejama jūsu mājās. Ja tīrāmās virsmas apmēri nav lieli vai arī vēlaties pats iemēģināt spēkus šajā procesā, ir iespējama arī tīrīšanas tehnikas noma.

MĒBEĻU TĪRĪŠANA UN NEPIECIEŠAMĀ INVENTĀRA NOMAS PIEDĀVĀJUMI.
Daudziem būs pārsteigums, ka šāda veida pakalpojums nav nedz laikietilpīgs, nedz dārgs un sarežģīts. Daudz kas ir atkarīgs no mēbeles izmēriem, netīruma pakāpes un arī mēbeles pārklājuma auduma. Piesakot īrīšanas pakalpojumu, komanda pie klienta ierodas ar visu nepieciešamo tehniku un tīrīšanas līdzekļiem. Pēc mēbeles stāvokļa novērtēšanas, viss tīrīšanas process norisinās aptuveni stundu, kas ir pārsteigums daudziem pakalpojuma saņēmējiem. Tiek izmantota gan sausā tīrīšanas tehnika, gan slapjā, turklāt, nav pamats uztraukumam par to, ka dīvāns varētu ilgi žūt, jo parasti tas notiek dažu stundu laikā. Šo varētu saukt par lielu plusu pakalpojuma sniedzēja labā. Apšuvuma materiāls, mēbeles veids un arī izmēri spēlē lielu lomu pakalpojuma cenas noteikšanai. Cenas tiek piemērotas gan fiksētas, gan mainīgas, atkarībā no mēbeles veida, izmēriem un materiāla.

SPILVENU UN ARĪ MATRAČU TĪRĪŠANA MĀJĀS.
Bez mīksto grīdas segumu un arī dīvānu ķīmiskās tīrīšanas, klientiem interesē arī cita tipa mīksto mēbeļu un arī virsmu tīrīšana. Klienti novērtēs to, ka ir iespējams iztīrīt arī paklājus bez nepieciešamībus tos iznest ārpus mājas. Līdzīgi kā mīksto mēbeļu sakopšanas pakalpojumā, arī pieeja paklāju tīrīšanai ir individuāla, iesākumā novērtējot netīrības pakāpi. Arī paklāju tīrīšana ir ātrs process, kas nerada papildus nekārtību. Paklāju tīrīšanas izmaksas robežojas no pieciem līdz desmit eiro par kvadrātmetru. Klientu vidī pieprasīta ir arī spilvenu, klubkrēslu un biroja krēslu ķīmiskā tīrīšana. Arī šie pakalpojumi tiek veikti pie klienta mājās un izmaksā daudz lētāk kā jaunu iegāde.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *