Viss, kas tieši jāpārzin par jaunumiem briļļu un saulesbriļļu izvēlē šodien

Brilles un arī optiskās saulesbrilles šodien – to izvēlēšanās vienmēr būs salīdzinoši smags izaicinājums. Briļļu ietvari, kuri piestāv kā pasākumos, gan arī ikdienas dzīvē, bez tam uzsver valkātāja dabīgo skaistumu, kā arī parāda, ka Jūsu zīmolu briļļu ietvari šodien ir moderni – ir īsts dārgums. Parasti, ja tika sameklētas šādas saulesbrilles vai koriģējošo briļļu ietvari, ikviens cenšas pēc ilgāk tādas brilles saglabāt, tā kā līdzīgu aksesuāru būs tiešām smagi atrast. Ir interesanti, bet, meklējot brilles, īpaši, ja būs pirkti briļļu ietvari internetā, ieteicams pievērst īpašu uzmanību trim galvenajiem momentiem – rāmja izmēram, dizains kā arī tā krāsai.

Lasīt vairāk – https://www.ziemellatvija.lv/reklamraksti/5-iemesli-kapec-sievietes-somina-jabut-saulesbrillem-137519

Ieteikumi īsto briļļu ietvaru piemeklēšanā

Kad tiek izvēlēti optisko saulesbriļļu vai arī koriģējošo briļļu rāmji, jāvērš vērība ne vienīgi dizainam, bet arī formas atbilstībai pašām lēcām, to materiālam un daudzām cita veida lietām. Gadījumā, ja tiek iegādāti briļļu ietvari internetā, zemāk minētie padomi palīdzēs cilvēkiem veikt atlasi.
1. Gadījumā, ja cilvēkam būs ievērojams “mīnuss” (no mīnus četri), tad briļļu lēcas parasti būs biezas malās un plānas to centrā. Šis apstāklis nozīmē to, ka lēcas malās ir “jāmaskē”: tādā gadījumā glītāk izskatīsies plastmasas briļļu rāmji kopā ar platām kājiņām.
2. Gadījumā, ja cilvēkam ir vēl liela tālredzība (sākot no +4), šajā gadījumā lēcas būs plānas pa malām un biezas centrā. Tādā situācijā vislabāk piemēroti jau ir apaļi briļļu rāmji. Saulesbrilles un arī brilles ar tādām lēcām padarīt elegantākas var gadījumā, ja nēsāt ietvarus ar lielu vietu lēcām, jeb brilles ar lielām lēcām.
3. “Neredzamie” briļļu rāmji , kur lēcas turas tikai ar skrūvēm, šis variants nav vēlams dioptrijām, kur ir lielāks pluss vai mīnuss par 4. Modeļiem ar lielu tālredzību ir risks, ka brilles būs šķības, bet “mīnuss” brilles lielās apmales dēļ pie loka līnijas, šeit var nepietikt platuma pašiem stiprinājumiem.
4. Briļļu rāmji ar vienu līniju nebūs piemēroti mazu korekciju lēcām (plus vai mīnus 0.25, 0.5, 0.75). Šis moments jau ir saistīts ar tādu lietu, ka šādos ietvaros lēcu malu līnija tiek rievota. Ja brilles vai saulesbrilles stikls ir plāns, to nevarēs izveidot.
Protams, bez šiem atrunātajiem momentiem, briļļu rāmji tiek pieskaņoti Jūsu sejas formai. Vislabākais laikā, kad tiks pirkti briļļu ietvari internetā, konsultēties jau ar pašu optikas salonu, šajā gadījumā izvēle tiks izdarīta ļoti pareizi!

Kam vērst pastiprinātu uzmanību, ja tiek izvēlēta optikas veikali Jelgavā?

Optika Cēsīs, Ogrē, Talsos vai citā mūsu valsts pilsētā, jo nav svarīgi kur, galvenais atrast to vietu, kur Jums piedāvās kvalitatīvas brilles vai, piemēram, polarizētas saulesbrilles un varēs sniegt ieteikumus. Kā sameklēt tāda veida vietu?
Pats galvenais ar ko drošs optikas salons atšķiras no pārējiem jau ir pastāvīgs optometrists vai oftalmologs ar savu redzes pārbaudes kabinetu. Laba optika Madonā vai arī citā vietā parasti sadarbojas ar pazīstamajiem koriģējošo briļļu ražotājiem.
Nozīmīgs atlases kritērijs ir bez šaubām zināmu zīmolu briļļu ietvari. Daudzi klienti uzskata, ka varētu nopirkt jebkādus rāmjus brillēm, taču svarīgas ir tikai lēcas, taču maz pazīstamu briļļu remonts var būt apgrūtinošs. Tādā variantā var būt alternatīva – optio briļļu rāmji, kvalitatīvi un pieņemami cenas ziņā.
Optika nodrošina piegādi. Mūsdienu dzīves ritmā tiešām būtu samērā ērti saņemt savas brilles ar kurjeru.
Interneta veikala klātbūtne jau ir diezgan parocīga iespēja, jo online vidē iespējams ar visu iepazīties. Turklāt, kad briļļu ietvari internetā tiek pirkti, šajā gadījumā strādā četrpadsmit dienu atgriešanas politika.
Un vienmēr skatiet rekomendācijas no pārējiem pircējiem, lai varētu nekļūdīties izvēlē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *