Automašīnu pārvadāšana kā iegādei, gan tirdzniecībai

Ir un būs gadījumi, kad jau ir vēlama automašīnu transportēšana no punkta A uz B. Tieši ar ko sākt? Protams, var palūgt draugam vai paziņam izveidošanu un mēģināt vilkt automobīli, piemēram, ja tas būs bojāts, protams, tieši tas ir vienkāršāk. Lai gan jāuzsver, kad draugam vai arī kaimiņam būtu jābūt laikam, vadīšanas tiesībām un piemērotam transportlīdzeklim. Bet ko pasākt, ja visa ģimene ar auto pārceļas uz kādu nomaļu pilsētu vai arī uz citu valsti, bet vēlas ņemt līdzi vēl automašīnu, motociklu vai kvadriciklu? Šajā gadījumā Jums jāmeklē transporta pakalpojumi, ko piedāvā cilvēkiem loģisti, kuri piedāvā automašīnu transportēšanu, kā pie mums, gan ārzemēs. Kā arī parasti automašīnu pārvadāšana šeit nav vienīgais serviss, kas tad var būt piedāvāts, šeit visbiežāk ir servisa pakalpojumi un arī būt sava veidida auto stāvvieta, ja nav iespējams saņemt mašīnu uzreiz.

Uzzini vairāk – https://www.kurbads.lv/pakalpojumi/

Automašīnu piegādes varianti

Moderna transportēšanas kompānija piedāvā diezgan daudz dažādu variantu, kādā veidā klienta automobīlis var būt pārvests. Transporta pakalpojumi variējas starp LUX klases auto piegādi līdz pat ekonomisko automašīnu pārvešanu. Kādi tad ir automašīnu transportēšanas varianti un ar ko tad viņi atšķiras savā starpā?
Pats auto varētu būt transportēts, izvēloties dzelzceļu, aviāciju, autovedēju servisu vai arī paša spēkiem. Bet piemērotākais rīcības variants tomēr ir konkrēti auto vedēju pielietošana, tādēļ ka, kaut arī vilciens ir lētāks variants, bet šajā gadījumā ir būtiska transporta virzienu ierobežošana, bet, ja vajadzēs pārkraut mašīnu no vilciena uz vilcienu, izdevumu izmaksas var būt daudz lielākas.
Transportēšana ar auto vedēju var tikt pielāgota ikviena pircēja iegribām vai iespējām, piemēram, LUX klases automašīnu pārvadāšana jau atšķiras no pārējo auto piegādes, šajā gadījumā standartā tiek vests tikai viens auto, piedāvājot klientiem gan atvērta tipa autovedēju, kā arī slēgta tipa.
Auto vedēju veidi:
1)Atvērta tipa autovedēji, tas ir veids transpotam, kas var pārvest gan vienu mašīnu, kur tiek izvēlēts mazais variants, gan arī līdz pat 12 auto, kur jau automašīnu pārvadāšana tiek īstenota ar lielu auto vedēju. Tāds tomēr ir biežāk izmantojamais opcijas variants, ko ikviens jau ir pamanījis pilsētas ielās, laikā kad ir vesti daudzi auto vienlaicīgi.
2)Automašīnu pārvadāšana ar slēgta tipa auto vedēju. Šinī izkārtojumā tiks pārvests viens auto, visbiežāk ar kopejo mazu līdz 2200kg, tieši tas būs dārgāks variants, bet Jūs varēsiet būt pārliecināts, ka šāds auto transports pasargās Jūsu mašīnu no jebkādiem bojājumiem.

Svarīgākie kritēriji, kādā veidā atrast mašīnu transportēšanas kompāniju

Protams, lai noskaidrotu, kuru tad transporta kompāniju izvēlēties tieši Jūsu automašīnu transportēšanai, būtu vērts izlasīt atsauksmes tieši par pārvadātāja darbu un pēc tam veikt nopietnu katras kompānijas analizēšanu.
Pats pirmais transporta uzņēmuma izvēlēšanās nosacījums būs tas, vai auto transportēšana tiek īstenota uz Jums vajadzīgo valsti. Jaunie uzņēmumi transportē preces vēl tikai dažos valstu reģionos, un tādējādi vienīgi kompānija ar pieredzi var piedāvāt plašu darbības rādiusu.
Sūtot auto no Vacijas, Jūs jau esiet ieinteresēts, lai auto pēc iespējas ātrāk nonāktu pie Jums, līdz ar to meklējot loģistikas uzņēmumu, tomēr ir vērtīgi apsvērt piegādes ātrumu.
Ne vienmēr problēmsituācijas auto pārvadāšanas laikā notiek loģistikas kompanijas dēļ. Šajā gadījumā tiek piedāvāta apdrošināšana. Tāda lieta ļaus kompensēt radušos zaudējumus neparedzētas situācijas gadījumā, kā piemēram, nelaimes gadījumā. Tas būs diezgan būtiski, jo automašīnu pārvadāšana nenoliedzami jau ir vērtīgas kravas piegāde.
Automašīnu pārvadāšana ārpus Latvijas jau ir birokrātiska lieta, līdz ar to derētu pārliecināties, ka uzņēmums pārzin visas nianses, kas ar to saistīts. Zvanot tieši uz servisu, kura darbības nozare būs transporta pakalpojumi, Jūs saņemsiet nepieciešamo informāciju par pārvadāšanas noteikumiem, aptuvenajām pakalpojuma izmaksām, piegādes laikiem un citu svarīgu informāciju. Operators atbildēs arī uz visiem jautājumiem, kas saistīti ar jūsu transportlīdzekļa piegādi. Pēc sarunas Jūs gūsiet priekšstatu par pakalpojumu, tā izmaksām, kas tad palīdzēs izvairīties no kontaktiem ar apšaubāmiem pārvadātājiem un pakalpojumu pārmaksāšanas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *