Logu tipi un logu montāža, kā iegūt vislabāko risinājumu?

Vissvarīgākais Latvijā ir un būs siltuma noturēšana mājās. Bet tie īpašnieki, kuriem ir zemas kvalitātes logi, labi zina, kāda tieši problēma varētu būt ziemā. Auksts laiks un vējš, kas iekļūst mājā, neizbēgami neļaus mierīgi dzīvot tiem cilvēkiem, kuri ir ekonomējuši, tajā brīdī, kad tika pirkti sliktas kvalitātes pakešu logi un neprofesionāla logu montāža. Pareizi uzlikti un labi plastikāta logi nodrošina labu siltumizolāciju, kā piemēram, kad ārā ir mīnus pieci grādi, temperatūra pie iekšējā stikla nekad nenokrīt zem + 20 ° С. Vasaras mēnešos logi varētu aizsargāt dzīvokli no karsta laika, kā arī no spilgtas saules. Nemaz nav būtiski, vai arī Jūsu gadījumā ir pvc logi vai koka logi, galvenais būs kvalitāte un kvalitatīva logu montāža. Vairāk lasiet mājaslapā!

Uz kādiem materiāliem vērst savu uzmanību, ja nepieciešami jauni logi?

Patlaban pakešu logi atšķiras savā starpā ne vien pēc to materiāla. Bez šaubām jau ir nozīmīgi, kādi tieši logi tiks izvēlēti, ņemot vērā to, ka koka logi ir un būs skaisti kā arī ekoloģiski, bet neizdevīgi un pieprasa regulāru kopšanu. Alumīnija logi jau ir lētāks variants, turklāt šeit logu montāža ir viegla, taču šie logi slikti aiztur siltumu. Savukārt, plastikāta logi būs vislabākais izvēles variants, gan izmaksu, gan arī kvalitātes ziņā, taču vienmēr der izvēlēties trīskāršus vai divkāršus logus, lai tie labi pildītu savas funkcijas. Tas nav vienīgais iedalījums un pakešu logi tiek sadalīti pēc formas, lieluma, atvēršanas veida. Ir divdaļīgi un arī trīs daļu logi, kas tad ir ērti, tā kā, mēģinot izvēdināt istabu, nebūs jāver viss logs tikai tā daļa. Un protams, kad tiek iegādāti logi, jāpiemeklē atbilstošas palodzes, jo tas ir viens vesels.

Logu montāža un metāla durvis, vai tiešām iespējams sūtīt vienuviet?

Izvēloties ražotāju, kura ražojuma jumta logi būs uzstādīti, ir ieteicams pievērsties dažiem aspektiem. Pirmais jau ir uzņēmuma klientu atsauksmes, tādējādi ir iespējams saprast, cik tad labi ir logi kā arī palodzes šim ražotājam. Pats paklapojumu un preču piedāvājums, jo ir labi, kad vienā vietā iespējams sūtīt ne tikai logus mājai, bet arī, piemēram, pieejami garāžu vārti vai metāla durvis. Būtiska jau ir logu montāža, kas jāizvēlās vienīgi pie kvalificēta darbaspēka, labāk, ja to var nodrošināt pats pārdevējs. Tā kā nebūs būtiski, kāda tipa pakešu logi Jums būs, koka, pvc vai arī alumīnija logi, svarīgākais ir pareiza logu montāža, kas tad nodrošinās savu funkciju izpildi, šo varētu attiecināt arī uz tādu lietu kā metāla durvis un garāžu vārti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *