Vai sastatņu projekti var tikt pielietoti tikai celtniecībā?

Senāk, brīdī, kad tika realizēti jebkuri celtniecības darbi, tika pielietotas paštaisītas stalažas no koka, taču šodien, laikā kad celtniecības darbi ir tik ļoti grandiozi, jau nepieciešams daudz kas nopietnāks. Turklāt celtniecības un rekonstrukciju veicošām firmām nevajadzētu tērēt savus līdzekļus uz stalažu vai torņu uzturēšanu un pirkšanu, pie tam vislabākais rīcības variants ir sastatnes noma, un protams arī alumīnija torņu noma. Tāda lieta jau ir labākais variants kādā veidā parūpēties par savu darbinieku dzīvību, turklāt, kad tiek salīdzināta pirkšana un arī sastatņu noma cena tiešām ir labāka nomai. Kā arī griežoties tādā specializētā uzņēmumā, iespējams saņemt ne tikai pašas sastatnes, bet Jums būs nodrošināts kā stalažu transports, gan arī pat stalažu montāža un individuāla sastatņu projektēšana.

Sastatņu projektēšana un lielā dažādība

Visas sastatnes pēc lietošanas mērķa iespējams sortēt transportējamās un arī tādās, kas būs uzstādītas cieši klāt pie objekta. Pārvietojamās sastatnes ir sauktas par torņiem. Vislabākie būtu tieši alumīnija torņi, jo tie tiešām ir viegli gan transportējami, gan tos ātri var uzstādīt. Un šo alumīnija torņu noma ir populārs pakalpojums. Tad, kad tiek uzsākta sastatņu projektēšana ir priekš sevis jāapzinās, vai būs vajadzīgas fasādes vai arī modulārās stalažas. Fasādes stalažu noma ir pieprasīta, kad notiek darbi pie objekta ārsienām. Vienkārša sastatņu montāža, ievērojama stabilitāte un protams drošība ļauj to pielietot jebkuriem fasādes darbiem. Bet modulāro sastatnes noma tiks pieprasīta, ja būs nepieciešams veikt darba uzdevumus pie celtnēm ar neparastu formu, darbiem iekšpusē lielā augstumā, piemēram, kādai ēkas daļai uc. Arī sastatņu piederumi, piemēram, kā stiprinājuma enkuri, nepieciešami īpaši adaptēti projektam.

Sastatnes un alumīnija torņi, kur labāk būtu sūtīt

Stalažu noma jau ir diezgan īpašs pakalpojuma veids pie tam nemaz nav tik liels skaits kompāniju, ko pakalpojumu piedāvājumā eksistē tāda veida piedāvājums. Tomēr jau ir pāris lietas, par ko vajadzētu uzzināt vairāk pirms izvēlēties firmu, kurā būs sūtīta stalažu noma vai arī alumīnija torņu noma. Protams būs būtiska atbilstība ES standartiem, tādējādi sastatņu risinājumi būs stabili kā arī uzticami. Kā arī sastatņu projektēšana īstenota tika atbilstoši ne vienīgi Latvijas likumdošanai, bet arī ES normām. Svarīgs ir pakalpojumu piedāvājums, tā kā jebkam būs svarīgi, kad veikalā, kur būs nodrošināta sastatnes noma, tiek piedāvāts arī sastatņu transports, priekš tam, lai atvestu tos līdz objektam. Mūsdienās jau ir arī tie, kuri var sataisīt konstrukcijas paši, taču vislabāk, ja iznomātāja piedāvājumā būtu iekļauta arī tāda lieta kā stalažu montāža. Protams, tad, kad tiks meklēta sastatņu noma cena jau ir arī ļoti nozīmīgs apstāklis, tai ir jābūt pieņemamai.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *