GALDA KLĀŠANAS PIEDĀVĀJUMI RĪGĀ.

Tuvojoties kādiem lielākiem vai arī maziem svētkiem, vienmēr svarīgs kļūst galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un arī kādu kūku celt galdā ciemiņiem.

Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir vajadzīgs meklēt labu galda klāšanas pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā piedāvā dažāda tipa servisu, kas saistīti ar galdu klāšanu un arī individuāli pasūtītu ēdienu. Kad nāk tuvāk dažādas jubilejas, konditorejas pakalpojumi kļūst īpaši aktuāli, jo kura, gan negribas savus ciemiņus pacienāt ar ko gardu! Noteikti netrūkst ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji, jo šī ir ļoti pieprasīta sfēra – ēst gribētāju būs vienmēr!

KLIŅĢERU UN KŪKU CEPŠANA PĒC PASŪTĪJUMA.

Katrs, kurš mīl saldumus priecāsies par kūkām, kūciņām, tortēm, desertiem, bulciņām un visu ko citu, kas liekams uz kārā zoba. Ja izvēlaties kūku pirkt pie konditora, tad ir rekomendējams iepazīties ar atsauksmēm, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un līdz ar to vai piedāvātā cena pēc iespējas būtu piemērota piedāvājumam. Lieliskākais ir zelta vidusceļš, kurā ir samērīga cenas un, protams,  piedāvājumu attiecība.  Saldie kliņģeri pēc pasūtījuma Rīgā būs iespēja izvēlēties pie atšķirīgiem konditoriem individuāli vai arī dabūt konditorejā uz vietas. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un arī laiks, tādējādi, ja arī cena būs par dažiem eiro augstāka kā pērkot jau gatavu preci, der atcerēties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un, protams,  vienmēr būs svaigs un gards.

IZBRAUKUMU GALDA KLĀŠANA VISĀ LATVIJĀ.

Banketa galda klāšana ir vēl viens izplatīts sabiedriskās ēdināšanas veids, kas ir populārs visā pasaulē. Popularitātes ziņā galdu klāšanas pakalpojums ir tik pat izplatīts kā kūku un kliņģeru cepšana vai uzkodu pasūtījumi. Dažāda stila banketi telpās un ārpus tām, ir ļoti populāri gada siltākajos mēnešos, bet pieprasīti ir visu cauru gadu lielāku un nelielāku pasākumu ciemiņu paēdināšanai. Lielu lomu banketa galdu klāšanā spēlē cenas un līdz ar to daudzuma attiecība, tādējādi pircējiem vēlams sākotnēji iepazīties ar rekomendācijām par konkrēto konditorejas vai galda klāšanas kompāniju. Banketu ēdienkartē galvenokārt būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Viss ēdiens vienmēr tiek gatavots īsi pirms pasniegšanas, tāpēc nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *